Presens Impro är en av landets främsta improvisationsteatrar! Det är en humorgrupp med My Gudmundsdotter och Erik Broström i spetsen. Varje vecka erbjuder de kurser, underhållning, och utbildar företag inom samarbete, kommunikation och kreativitet genom improvisation.

Impro är synonymt med humor, och Presens underhåller på olika scener runt om i Stockholm, Sverige och USA sedan 2007. 2011 uppträdde Erik och My på Second City i Chicago och 2014 och 2016 besökte Presens USAs improscen och uppträdde på och ”New York Improvfest” på The Pit. och UCB på ”Del Close Marathon”.

Presens huvudsakliga scen är Presens Improkällare som ligger i Midsommarkransen och där spelar de föreställningar varje helg samt håller kurser för privatpersoner på vardagskvällarna och coachar kultur och mediearbetare. Utöver deras arbete som improvisatörer så tar de även uppdrag för TV som t.ex. manusförfattare för humorprogrammet ”Mumbo Jumbo” och driver poddar som Improsnack, Teach Me Sweden och medverkar regelbundet i andra poddar som t.ex AMK.

Erik Broström och My Gudmundsdotter har jobbat som improvisatörer över december. De lever sitt liv för impro och är absolut några av Sveriges främsta och bästa improvisatörer!

My Gudmundsdotter
Kontakta My på :
073-550 07 55
my@presensimpro.se

Erik Broström
Kontakta Erik på:
073-357 10 67
erik@presensimpro.se

    Kontakt

    Hör av dig om du vill boka oss till din privata tillställning!