Om oss

Presens impro är en av landets främsta inom improvisationsteater!

De är en humorgrupp med My Gudmundsdotter och Erik Broström i spetsen. Varje vecka erbjuder de kurser, underhållning och jobbar aktivt med företag genom improvisation. Impro med Presens är synonymt med humor. De underhåller på många olika scener runt om i Stockholm, Sverige och USA och har gjort det sedan 2007.

Varannan onsdag kan du se dem på Café String där de har sin humorklubb ”Improcomedy Live!” som startades 2014. Presens har sedan 2017 en stark ensemble bestående av Mikael Lindahl, Lisa Krantz, Adrian Boberg, Anders Häggström och Elias Bjärgvide. Alla improvisatörer i Presens har huvudfokus på humor och bred kunskap i impro.

2018 byggde Presens sin första teater Presens Improkällare (PIK) som ligger i Midsommarkransen på Tegelbruksvägen 28.

2017 gjorde Presens ett besök till L.A. och uppträdde på Improv Olympic.

2016 började Presens utveckla ett format hämtat från USAs impro-scen som främst handlar om att hitta humorn i de improviserade sketcherna. De har kommit att kalla formatet ALF (amerikansk lång form). Med hjälp av ALF kan Presens nu leverera absurda och roliga sketcher, skrivna och improviserade.

2015 och 2016 har de besökt USAs impro-scen och uppträtt på UCB på Del Close Marathon och New York Improvfest på The Pit.
2014 besökte Erik Broström och My Gudmundsdotter Second City i Chicago via en annan Improvisationsteater i Sverige där de jobbade under en period.

2016 Startades Impropodden med Presens. En podd där My och Erik med gäster improviserar sketcher. Podden finns i alla podcastappar och några gäster som har medverkat i podden är bl.a. Petter Bristav, Nisse Hallberg och Simon Gärdenfors.

2014 Gjorde Erik och My en sketch-serie på youtube som gick under namnet Erik o My. En serie som utgick från Impro.

Erik Broström och My Gudmundsdotter har båda jobbat som improvisatörer i över 10 år. De lever sitt liv för impro och är absolut några av Sveriges främsta och bästa improvisatörer!

My Gudmundsdotter
Kontakta My på :
0735-500755
my@presensimpro.se

Erik Broström
Kontakta Erik på:
0733-571067
erik@presensimpro.se

Anders Fors
Kontakta Anders på:
0733-571067
anders@presensimpro.se

Kontakt

Hör av dig om du vill boka oss till din privata tillställning!