Presens Impro är en av landets främsta improvisationsteatrar!
Det är en humorgrupp med My Gudmundsdotter, Erik Broström och Anders Fors i spetsen.
Varje vecka erbjuder de kurser, underhållning, och utbildar företag inom samarbete, kommunikation och kreativitet genom improvisation.

Impro är synonymt med humor, och Presens underhåller på olika scener runt om i Stockholm, Sverige och USA sedan 2007.
2011 uppträdde Erik och My på Second City i Chicago och 2014 och 2016 besökte Presens USAs improscen och uppträdde på och ”New York Improvfest” på The Pit. och UCB på ”Del Close Marathon”.

Presens har sedan 2017 en fast ensemble bestående av Mikael Lindahl, Lisa Krantz, Lina Söderberg, Anders Häggström och Elias Bjärgvide. Alla improvisatörer inom verksamheten har bred kunskap inom improvisation och humor.

2018 anslöt sig Anders Fors till Presens efter att ha arbetat med Impro Comedy i New York de senaste åren. Dessutom införskaffade sig Presens sin första teater Presens Improkällare (PIK) som ligger i Midsommarkransen på Tegelbruksvägen 28.
2016 började Presens utveckla en spelstil hämtad från USAs impro-scen som främst handlar om att hitta humorn i de improviserade sketcherna. De har valt att kalla det ALF (amerikansk lång form). Med hjälp av ALF kan Presens nu leverera absurda och roliga sketcher, skrivna och improviserade.

2016 Startades Impropodden med Presens. En podd där My och Erik med gäster improviserar sketcher. Podden finns i alla podcastappar och några gäster som har medverkat i podden är bl.a. Petter Bristav, Nisse Hallberg och Simon Gärdenfors.

2014 Gjorde Erik och My en sketch-serie på youtube som gick under namnet Erik o My. En serie som utgick från Impro.

Erik Broström, My Gudmundsdotter och Anders Fors har alla jobbat som improvisatörer i över 10 år. De lever sitt liv för impro och är absolut några av Sveriges främsta och bästa improvisatörer!

My Gudmundsdotter
Kontakta My på :
073-550 07 55
my@presensimpro.se

Erik Broström
Kontakta Erik på:
073-357 10 67
erik@presensimpro.se

Anders Fors
Kontakta Anders på:
072-250 71 21
anders@presensimpro.se

Kontakt

Hör av dig om du vill boka oss till din privata tillställning!