För företaget

WORKSHOP/FÖRELÄSNING

2012 så ville Google veta hur man skapar den ”perfekta arbetsgruppen”.
De kallade det ”Project Aristotle” och drevs av bl.a. Abeer Dubey och Julia Rozovsky, båda anställda på Google’s People Analytics Division.
Projektet gick ut på att titta på 180 arbetsgrupper och se vilka mönster hos de bäst fungerande grupperna som gick att hitta.
De tittade först på individnivå d.v.s. personlighetstyper, färdigheter, intelligens, etc. men utan resultat. De undersökte också huruvida det spelade roll om personerna i gruppen umgicks på fritiden eller inte men inte heller det verkade spela roll.
Det var först när de började undersöka hur arbetsgruppen kommunicerade med varandra som de hittade den största bidragande faktorn till ett väl fungerande arbetsteam. Det var ifall det fanns en ”psykologisk trygghet” i gruppen.
Hur avslappnade och trygga de var med varandra var den överlägset viktigaste ”pusselbiten”.
Att kunna uppnå denna trygghet är inte alltid så lätt men med rätt verktyg kan man spara tid och pengar.
Vi i Presens är experter på just detta då improvisationsteaterns principer/regler tränar just de egenskaper en arbetsgrupp behöver för att känna sig trygg.

Vad vi pratar om under vår workshop/föreläsning är bl.a:

  1. Hur villig du är att ändra åsikt i en diskussion och hur det kan förbättra kommunikationen.
  2. Hur din rädsla för att göra misstag/göra bort dig inför dina kollegor hindrar dig från att bidra med idéer och metoder för att arbeta bort den rädslan.
  3. Att vara uppmärksam på hur de andra i gruppen mår och beter sig. Att bli medveten om kroppsspråk och hur viktigt det är för att kommunicera bättre.
  4. Att bejaka och bekräfta de idéer som dyker upp.

Oavsett om ni är tio personer eller tusen så kan vi komma till er arbetsplats och visa er hur ni kan börja kommunicera mer kreativt och framförallt, bli tryggare med varandra.


UNDERHÅLLNING

Presens kommer till ert företag och spelar en föreställning baserad på er arbetsplats eller temat på konferencen. Improkomikerna skildrar med humor och igenkänning teman ni önskar ta upp. Du kommer få uppleva din och dina medarbetares vardag men genom improvisatörernas tolkning. Syftet kan vara olika beroende på vad ni önskar.

Garantin är mycket skratt och hög igenkänning.

 

[contact-form to=’my.gudmundsdotter@gmail.com’ subject=’Svar i Kontaktformulär på presensimpro.se’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Företag’ type=’text’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefonnummer’ type=’text’/][contact-field label=’Webbsida’ type=’url’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Jag är intresserad av föreläsning’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Jag är intresserad av workshop’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Jag är intresserad av underhållning’ type=’checkbox’/][/contact-form]

Kommande föreställningar
[events_list category=1,3,6,4,7]