HYRA PIK

Detta bildspel kräver JavaScript.

När vi inte spelar egna föreställningar finns möjlighet för arrangörer att hyra PIK för egna föreställningar och evenemang.
Gästspel är en viktig del av vår verksamhet. I våra lokaler samsas klassisk musik, teater, stand-up, musikal och konferenser!

PIK Vasastan
Hagagatan 48

PIK Vasastan ligger i hjärtat av trevliga Vasastan. Teatern är en mysig källarscen av mellanstorlek. Scenrummet är öppet med en trevlig cafédel och en fin bardisk längst bak i lokalen. Teatern kan ta emot 90 gäster. Stolarna kan möbleras om efter behov och publikstorlek så att det passar just ditt evenemang perfekt. Lokalen är fräsch och nyrenoverad med karaktären av en klassisk teaterscen och passar perfekt för teater, dans, humor, konsert och musikal. Välkommen hit!

PIK Midsommarkransen
Tegelbruksvägen 28

PIK midsommarkransen ligger precis vid tunnelbanan i söderortspärlan Midsommarkransen. Teatern är en jättefin mindre källarteater med upp till 50 platser som kan möbleras om efter dina behov. Lokalen är fräsch och nyrenoverad och har en ungdomlig karaktär. Humor och akustiska, spelningar gör sig bra här. Man kommer nära publiken och stämningen blir tät och varm.

Skicka din intresseanmälan så hör vi av oss.