Våren 2021

Vi i Presens följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och kommer att justera vårt kursutbud därefter. I rådande stund väljer vi att ha en kurs öppen för anmälningar med ett maxantal på 7 personer.
Vi vill oavsett att du som elev ska vara säker på att du kommer känna dig trygg med att gå hos oss. Kursavgiften kommer därför tas ut som vanligt i samband med anmälan, men vi kommer också hålla det öppet att avboka sig fram till två veckor innan kursstart.

Känner du dig ändå tveksam eller har några andra frågor kan du maila kurs@presensimpro.se.

Annars, ha hälsan så ses vi på PIK! Förändras något så hör vi av oss.

Hälsar,
vi alla i Presens


> Till kursbokningenVåra kurser


Sagt om oss

Den här kursen har gett mig bättre självförtroende och jag känner mig gladare, spontanare och mer livsbejakande

Kursare

Era kurser är beroendeframkallande, jag rekommenderar alla mina vänner att gå kurs i impro!

Kursare
fadder

Praktik och kursfadder

Praktikplats hos Presens:

Nu kan du ansöka om en praktikplats hos Presens. En praktikplats ger dig en möjligheten att gå kurser hos oss för halva priset i utbyte mot att hjälpa oss med lite olika typer av arbete. Några exempel på vad det kan vara är marknadsföring på sociala medier, att stå i kaféet på PIK, entrévärd på café String och PIK, allmänt fix på teatern, och att ringa företag m.m.
För att söka en praktikplats krävs att du gått minst en kurs för Presens, och det är en bonus om du dessutom har någon form av yrkeserfarenhet inom marknadsföring.
För tillfället har vi två platser man kan söka. Du söker genom att skriva till kurs@presensimpro.se att du vill ansöka om en praktikplats och berättar vad du tror att du kan hjälpa oss med.

Kursfadder hos Presens:

Nu kan du ansöka om att bli kursfadder hos Presens. Att vara kursfadder innebär att du får gå en kurs som du tidigare redan gått i utbyte mot att du bidrar med din erfarenhet i gruppen och antecknar övningar och notes från varje lektion som du mailar ut till alla kursdeltagare. Du styr även upp häng för gruppen, du finns som kontaktperson, och tar även ansvar för viktig information inför kursuppspel m.m.
För att söka behöver du gå eller vara anmäld till en högre kurs och sedan maila till kurs@presensimpro.se att du vill bli kursfadder och berättar varför du är intresserad av det.