Kursverksamheten tar virus-paus

Under rådande omständigheter har vi valt att frysa kursverksamheten i väntan på ljusare tider. Om du har anmält dig till en kurs med start framöver så ska du ha blivit underrättad om vad som gäller. Om inte så mejla till vår kursmejl som du hittar i texten nedan så återkommer vi. Verksamheten kommer inte stanna av helt. Vi sätter i skrivande stund ihop en onlinekurs i att skriva sketcher mer Impro Comedy som skriv-verktyg. Mer info om detta snart.

MEN vi har faktiskt kurser rullande online så om du skrollar ner så ser du att vi har ONLINEKURS I ATT SKRIVA SKETCH så allt är inte dystert i alla fall!

Ha hälsan så ses vi snart!

/hälsningar vi i Presens

Med en kurs i improvisationsteater och improcomedy får du lära dig att använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och att samspela med andra medspelare. Hos oss träffas alla typer av människor med varierande bakgrund för att träna sig i improvisation.

Vi har kurser på alla nivåer och flera olika inriktningar att välja mellan. Gemensamt för alla kurser är att de fokuserar på spelstilen som vi har valt att kalla för Amerikansk Långform eller ALF. Så tag chansen att utveckla dig själv på ett lekfullt och prestigelöst sätt. Känner du dig osäker på vilken kurs du vill gå hjälper vi dig gärna!

Kurserna hålls på Presens Improkällare Tegelbruksbacken 28 Midsommarkransen.

Här nedan ser du alla aktuella kurser. Vid frågor vänligen skicka ett mejl så kontaktar vi dig.
kurs@presensimpro.se

Presens indieteam

I maj kan du och ditt team göra audition för att bli en del av Presens föreställning ”Indie Night”. Under dessa kvällar kommer flera Indieteams spela varsin del i format de väljer själva. Självklart är det inriktning på humor även i dessa föreställningar. Vi på Presens vill ge fler teams möjligheten att utvecklas och spela regelbundet. Vi kommer också ha coachning med samtliga teams i ”masterclass”-stil där ni som team får se när de andra får sin coachning.

Coachning: En söndag i månaden juli-oktober.
Spelperiod: Lördagar Augusti-november, med fler föreställningar i början av hösten än slutet.
Audition: 14-15 maj på PIK
Kostnad: 3000kr per team per termin

Börja repa ihop dig med ditt team och anmäl dig till audition snarast!

Anmälan

Kurser vi ger

Sagt om oss

Den här kursen har gett mig bättre självförtroende och jag känner mig gladare, spontanare och mer livsbejakande

Kursare

Era kurser är beroendeframkallande, jag rekommenderar alla mina vänner att gå kurs i impro!

Kursare
fadder

Praktik och kursfadder

Praktikplats hos Presens:

Nu kan du ansöka om en praktikplats hos Presens. En praktikplats ger dig en möjligheten att gå kurser hos oss för halva priset i utbyte mot att hjälpa oss med lite olika typer av arbete. Några exempel på vad det kan vara är marknadsföring på sociala medier, att stå i kaféet på PIK, entrévärd på café String och PIK, allmänt fix på teatern, och att ringa företag m.m.
För att söka en praktikplats krävs att du gått minst en kurs för Presens, och det är en bonus om du dessutom har någon form av yrkeserfarenhet inom marknadsföring.
För tillfället har vi två platser man kan söka. Du söker genom att skriva till kurs@presensimpro.se att du vill ansöka om en praktikplats och berättar vad du tror att du kan hjälpa oss med.

Kursfadder hos Presens:

Nu kan du ansöka om att bli kursfadder hos Presens. Att vara kursfadder innebär att du får gå en kurs som du tidigare redan gått i utbyte mot att du bidrar med din erfarenhet i gruppen och antecknar övningar och notes från varje lektion som du mailar ut till alla kursdeltagare. Du styr även upp häng för gruppen, du finns som kontaktperson, och tar även ansvar för viktig information inför kursuppspel m.m.
För att söka behöver du gå eller vara anmäld till en högre kurs och sedan maila till kurs@presensimpro.se att du vill bli kursfadder och berättar varför du är intresserad av det.