Företag beskrivning main

Hur går det till?

Vi i Presens är experter på kommunikation och underhållning. Improvisationsteaterns principer/regler, som är vårt primära verktyg, tränar de egenskaper som en arbetsgrupp behöver för att känna sig trygg. Våra föreläsningar/workshops förbättrar kommunikationen och ökar sammanhållningen på en arbetsplats.

Workshop/Föreläsning

Rolig interaktiv workshop där vi låter deltagarna prova på många praktiska övningar där vi visar grunderna i improvisationsteater och hur de kan hjälpa oss att agera i kreativa möten genom att fokusera på gruppens samlade kompetens och på så sätt förbättra gruppdynamiken.

  • Hur villig du är att ändra åsikt i en diskussion och hur det kan förbättra kommunikationen.
  • Hur din rädsla för att göra misstag/göra bort dig inför dina kollegor hindrar dig från att bidra med idéer och metoder för att arbeta bort den rädslan.
  • Att vara uppmärksam på hur de andra i gruppen mår och beter sig. Att bli medveten om kroppsspråk och hur viktigt det är för att kunna kommunicera bättre.
  • Att bejaka och bekräfta de idéer som dyker upp.

Oavsett om ni är tio personer eller tusen så kan vi komma till er arbetsplats och visa er hur ni kan börja
kommunicera mer kreativt och bli tryggare med varandra.

Här kan du pröva några av de övningar vi brukar använda oss av i föreläsningen. Klicka HÄR för att få ladda ned PDF

Underhållning

Våra underhållningar är helt improviserade och vi hämtar förutsättningarna till våra sketcher från publikens muntliga förslag. Det gör att varje gång vi uppträder så blir innehållet unikt och anpassat efter den publik vi underhåller. Vi garanterar mycket skratt när vi som improkomiker föröker tolka just er vardag, oavsett om det sker som korta sketcher eller en improviserad Hip-Hop musikal!