Egen bio, bar och fritidsgård!

Vi har gjort om PIK till en riktigt mysig plats för samkväm. Lokalen har aldrig varit mysigare och du kan få känna på lyxen att uppleva egen bar och bio på ett säkert sätt! Hyr med familjen eller dina närmsta kompisar, hunden är också välkommen!
Det går bra att ta med vin och snacks och vi erbjuder alla streamingtjänster på bio-duk. Du kan se film, spela dart, sjunga karaoke 🎤 och tv-spel (Nintendo Wii). 🎯🍕🍷
Det finns också gott om bra hämtmat i närheten och vi kör dit maten åt er!

Se film, äta hämtmat, spela dart, sjung karaoke och spela tv-spel.
Projektor, Nintendo Wii och film ingår. Ett perfekt helgnöje och ett bra sätt att stötta en teater som inte har hyressänkning.

Hyr lokalen för 1500 kr (Max 8 personer på grund av rådande Covid-restriktioner).
Lägg till lite extra för en tvåmans-show med oss för 4000kr. Vi har både antikroppar och håller avstånd! (Max 6 personer vid föreställning.)

För mer information och bokning når du oss på info@presensimpro.se eller tel 073 550 07 55.

På grund av rådande restriktioner och rekommendationer med anledning av Covid-19 så är föreställningarna på PIK uppskjutna tills dess att vi kan öppna teatern på ett tryggt sätt igen. Du kan såklart fortfarande ta del av Presens digitala produktioner via våra sociala medier. Håll dig uppdaterad och ta del av våra specialerbjudanden genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev nedan!