Rädda PIK!

Vi vill ha kvar vår fina teater och är i stort behov av hjälp!

På grund av pandemin befinner sig vår teater, Presens Improkällare PIK, i ett mycket kritiskt ekonomiskt läge.
Alla bidrag mottages tacksamt och självklart går det bra att helt enkelt Swisha en slant (nr 1230149567 och skriv donation som meddelande)
– men det finns en massa sätt att stötta oss på och samtidigt få ut något själv av det!


PRENUMERERA PÅ IMRPO

Ett av de enklaste sätten att hjälpa oss är att bli så kallad Patreon! Det innebär att du blir prenumerant på impro!

Du går enkelt in på sidan och där väljer du vilken typ av prenumerant du vill bli!
https://www.patreon.com/presens

Som Patreon får du tillgång exklusivt material så som nya poddar, filmat material och erbjudanden.
Vi laddar upp nya poddavsnitt en gång i veckan.
Improsnack där vi går igenom olika principer rörande impro och delar med oss av våra innersta tankar kring hur du improviserar bäst.
Pod-silly är en improviserad humorpodd med satiriska inslag där Erik spelar Mys hund Cillie som intervjuar olika gäster. Gästerna är andra djur eller varelser som alla har något viktigt att säga.

Vill du lyssna på några av våra avsnitt innan du signar upp som Patreon och får tillgång till hela registret kan du gå in på vår podd-kanal PRESENSIMPRO på tex Spotify.
Där finns även vår nya pod Pjäsigt!

Om du väljer den lite dyrare varianten av Patreon på 120 SEK i månaden så får du dessutom fribiljetter till höstens samtliga föreställningar!


Förköp biljetter

PUBLIKEN ÄR TILLBAKA I SOMMAR!
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Från och med första juni tillåter regeringen ökat publiktak för kulturevenemang! Vi kommer därför att spela en humorshow i veckan hela juli och delar av augusti.
Två shower erbjuds: Prevy och vår nya föreställning Pjäsigt. Vi kommer att ha ett begränsat antal platser som rimmar med folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Och självklart är detta bästa sättet av dom alla att stötta oss!
Våra föreställningar är det vi brinner mest för.

Våra föreställningar hittar du HÄR


GÅ EN KURS

Det vi kan erbjuda och som vi vet att både du och vi får ut massor av, är kurs!

Sommar, höst och prova på
Det är fantastiskt roligt och lärorikt, du lär dig hur du kan bli mer kreativ, öppen, rolig och en bättre medspelare i alla lägen!
Vi har släppt höstens kurser och vi är villiga att göra mer kurser på beställning! Kika in på hemsidan och anmäl dig snarast! Vill du testa gratis har vi prova på tillfällen!

Specialkurser
Jobbar du med något kreativt? Är du ledig dagtid? Kanske vill du lära dig hur amerikansk sketch-komedi skapas med hjälp av impro-comedy? Hör av dig! Vi håller på att sätta ihop lite dagkurser redan i sommar och fler till hösten.

Just nu har vi ett gäng med massa kreatörer som går kurs för oss i små-grupper som alla är mycket nöjda. Komiker, TV-producenter, manusförfattare, musiker, konstnärer, programledare, journalister och skådespelare. Dessa personer har upplevt att vi har lärt dom saker dom inte har haft kunskaper kring tidigare och att det är högst användbart i deras yrken.
Du kanske också vill gå en sån kurs?
För endast 3000kr ink moms 10 tillfällen kan du det!
Mejla oss om intresse finns så sätter vi ihop denna kurs!


WORKSHOPS FÖR FÖRETAG

Nu närmar vi oss en tid när vi äntligen får ses! Och visst är behovet stort för det?
Visste du att vi i på Presens är experter på att hålla i workshops som bidrar till sammanhållning och trygghet? Perfekt för alla, men kanske ännu mer efter en tid där vi främst kommunicerat via skärm eller i skrift.

Konceptet är lätthanterligt, ingen står i fokus förutom vi workshopledare och alla har garanterat kul!
Vi kan jämföra det med sällskapsspel eller grupp-utmaningar som handlar om att skapa en vi-känsla.
Våra metoder bygger på att skapa gemenskap genom olika kommunikationsprinciper hämtade från improkomedins principer.

Genom roliga grupp- eller parövningar kommer alla i gruppen få insikt i hur vi lyssnar på varandra utan att döma, hur vi ser möjligheter i misstag, hur vi genom att bejaka idéer istället för att döma snabbare kommer fram till slutmålet, varför spontanitet är en stor tillgång och att det går att träna upp den.

Kanske är det semester snart och de anställda på ditt företag behöver säga hej då genom en riktigt rolig timme med oss!
Vi kommer bort till er eller så är ni välkomna till oss! 
Genom att boka oss nu bidrar du även till att hjälpa en svårt drabbat självförsörjande teater som ej blev beviljad kulturstöd.
Alltså gör du både en gärning till dina anställda och oss! Win-win!
Maila info@presensimpro.se för mer information och offert.


KUL UNDERHÅLLNING FÖR FEST!

Boka oss som underhållning till svenhippan, bröllopet eller gårdsfesten!
Vi är i ett oerhört kritiskt läge och behöver din hjälp för att nå ut om allt kul vi kan göra.
Det är ju snart sommar och alla ni som fyllt jämt, skjutit på bröllopet eller bara längtat så efter att umgås och ha kul ihop vill vi slå ett slag för våra privata erbjudanden!

En workshop kan vara nyttig på jobbet läs här, men självklart är det superkul att göra det med vännerna eller bekanta också. Vi erbjuder en riktigt rolig timme eller två med fokus på att ha kul ihop. Perfekt för möhippan eller kompis-festen. Med en workshop som första punkt på agendan blir det garanterat en nedförsbacke resten av dagen/kvällen. Tack vare att ni har fått roliga övningar och öppnat locket till det kreativa tänkandet vi alla har, kommer minglet bli både roligare och enklare!

Vill du ta det steget längre så kan du boka oss för föreställning.
Vi hämtar all inspiration på plats så det krävs inga förberedelser. Ofta intervjuar vi kvällens huvudperson, tex bruden/brudgummen, födelsedagsbarnet eller brudparet. Ibland pratar vi även med vännerna och släkten men bara om så önskas och vi är noga med att ingen ska känna sig utpekad eller tvingad att prata.
Sen följer en riktigt rolig igenkännande sketchshow, helt improviserad, med proffsiga improvisatörer som vet hur man skapar god stämning!

Vi gör detta i olika format, ibland med musiker/dj. Ibland är vi många komiker på scen och ibland bara två. Vi kan erbjuda vår teaterscen utan extra kostnad eller så kommer vi till er!

FRIBILJETTER TILL ALLA PÅ FESTEN!

Om presens kommer till din fest eller annan typ av tillställning i sommar (juni-augusti) får du även fribiljetter till höstens shower för gästerna på eventet!HYR PIK

Teater/fritidsgård/bio för dig och dina vänner eller familj!

Så länge teatern inte är upptagen av vår verksamhet kan du hyra den och se film på projektor med bra ljud och bild! Det finns wii, dart och kareoke! Vi kan erbjuda filmer eller serier från de flesta streamingtjänsterna. En mysig kväll för dig och dina när!
Endast 1500kr, eller ännu bättre: för bara 5000kr får du show med Erik och My där underhållningen handlar om er.
🎥🍿🎤🎯

Fester och privata event

Vi kan också erbjuda lokalen för privata fester, med eller utan underhållning, så länge vi kan hålla oss till rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Maila info@presensimpro.se för mer information.

Scen och studios

Podda, filma och streama från PIK! Vi har professionell utrustning för bild, ljud och ljus, och hjälper självklart till med riggning av teknik.

Bilder och mer information om att hyra PIK hittar du HÄR.