Presens Impro Källare

Välkommen till PIK! Vår källare är en plats där humor av alla dess slag är välkommen.
Till den mesta delen kommer det bjudas på Impro Comedy som är Presens expertis, men även Stand Up, Sketch eller humoristisk musik förekommer hos oss.
För att läsa mer om våra föreställningar och köp av biljetter, klicka HÄR


Vi håller på att bygga en teater och vi behöver din hjälp! Presens Improkällare är en plats där vi vill att humor ska frodas för både stora och små.
Presens Impro är en teater som fokuserar på det som är plötsligt roligt, nämligen Impro Comedy, även kallat improvisationsteater. På vår nya scen vill vi skapa en kultur av skratt i form av Impro, Stand Up, Sketchshower och Barnteater för de små. Denna scen kommer öppna i hjärtat av Midsommarkransen på Tegelbruksvägen precis vid tunnebanans ena uppgång. Huvudfigurerna i Presens My Gudmundsdotter och Erik Broström bor båda i området och tycker att kulturutbudet är i behov av expandering! För att kunna ro iland detta så är vi i behov av donationer för att kunna göra det så bra som möjligt. Ta gärna en titt på sidan med vad vi behöver hjälp med och hur du kan vara med att skapa humorhistoria!

Vad får du?

Alla som bidrar till bygget av PIK blir medlemmar i Presens. Som medlem får du komma på ingvigningsfesten och alltid gå till rabatterat pris på Presens föreställingar. På invigningen kommer du få skriva ditt namn på en tavla och när ditt bidrag kommer fram till oss ger vi dig ett personligt tack i sociala medier.
Följ vår hashtag #pikaoss

I våra filmer ser du vad just ditt bidrag ger dig. Te.x kan du döpa ett rum, du kan swisha för teknik och få ett årskort på Presens föreställningar eller få ditt namn skrivet på en stol eller vägg.

Hur donerar jag?

De flesta som donerar gör det via Swish! För dig som inte har Swish, eller inte vill använda den funktionen, finns det även ett Paypal-konto du kan använda för att donera. Där donerar du först summan och när det är klart få du mejla in vad donationen ska gå till.

Donera med Paypal:

Få en helgkurs och fem fribiljetter om du hjälper publiken att kunna se oss under föreställningarna
Swisha 2500kr

Swish: 1230149567

Hjäp oss att berätta för folk att vi finns, och var vi finns. En fin skylt på fasaden gör susen!

Swish: 1230149567
600 kr

Hjälp oss med mysbelysningen!
Swisha 1500 kr till 1230149567 och skriv vägglampa!

En teater behöver ju ljus såklart. Här fiins det fina möjligheter att lysa upp vårt mörker. Detta ger dig ett årskort i PIK!

Swish: 1230149567
2000kr

Sätt ditt namn på vår gradäng! Ditt bidrag hjälper till att skapa en skönare plats att sitta på!

Swish: 1230149567
400kr

Japp båda rummen gick ungefär samtidigt! Vi går snart ut med vad det blev för namn 🙂

Bli medlem och få exklusiva erbjudanden på allt som händer på PIK!

Swish:1230149567
200kr

Med ett par fina dörrar i lokalen kan vi hålla fler kurser.

Swish: 1230149567
2000 kr