Kurser beskrivning

Med en kurs i improvisationsteater och improcomedy får du lära dig att använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och att samspela med andra medspelare. Hos oss träffas alla typer av människor med varierande bakgrund för att träna sig i improvisation.

Vi har kurser på alla nivåer och flera olika inriktningar att välja mellan. Så tag chansen att utveckla dig själv på ett lekfullt och prestigelöst sätt. Känner du dig osäker på vilken kurs du vill gå hjälper vi dig gärna!

Kurserna hålls på Presens Improkällare Tegelbruksbacken 28 Midsommarkransen.

Skicka ett mejl så kontaktar vi dig
info@presensimpro.sefadder

Praktik och kursfadder

Praktikplats hos Presens:

Nu kan du ansöka om en praktikplats hos Presens. En praktikplats ger dig en möjligheten att gå kurser hos oss för halva priset i utbyte mot att hjälpa oss med lite olika typer av arbete. Några exempel på vad det kan vara är marknadsföring på sociala medier, att stå i kaféet på PIK, entrévärd på café String och PIK, allmänt fix på teatern, och att ringa företag m.m.
För att söka en praktikplats krävs att du gått minst en kurs för Presens, och det är en bonus om du dessutom har någon form av yrkeserfarenhet inom marknadsföring.
För tillfället har vi två platser man kan söka. Du söker genom att skriva till anders@presensimpro.se att du vill ansöka om en praktikplats och berättar vad du tror att du kan hjälpa oss med.

Kursfadder hos Presens:

Nu kan du ansöka om att bli kursfadder hos Presens. Att vara kursfadder innebär att du får gå en kurs som du tidigare redan gått i utbyte mot att du bidrar med din erfarenhet i gruppen och antecknar övningar och notes från varje lektion som du mailar ut till alla kursdeltagare. Du styr även upp häng för gruppen, du finns som kontaktperson, och tar även ansvar för viktig information inför kursuppspel m.m.
Du söker genom att skriva till anders@presensimpro.se att du vill bli kursfadder och berättar varför du är intresserad av det.

Sagt om oss

Den här kursen har gett mig bättre självförtroende och jag känner mig gladare, spontanare och mer livsbejakande

Kursare

Era kurser är beroendeframkallande, jag rekommenderar alla mina vänner att gå kurs i impro!

Kursare