Är du Presens nya producent?

Presensimpro har funnits i 11 år. Vi startade som en liten grupp som gillade impro och att jamma ihop men idag är vi ett blommande företag med kurser varje kväll, föreställningar varje helg och återkommande företagsuppdrag i form av utbildningar och underhållning.

Det är på tiden att vi skaffar oss en producent. Kanske är det du eller någon du känner?

Vi erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Hos oss är ingen dag den andra lik, ibland är vi på kontoret, teatern, ute på jobb, på promenad eller på krogen och spånar framtiden!
Att jobba med oss är kul och stimulerande men kräver eget initiativtagande då vi ofta sitter försjunka i våra skärmar eller med ansiktet i händerna och grubblar på konstnärliga ideer.

Vår vision är att göra improcomedy erkänt som humorform, vi har många drömmar om att en dag vara ett eget produktionsbolag som producerar egna webserier och har flera scener runt om i Sverige där du dagligen kan insupa humor med impro som huvudsaklig konstform.

Vårt jobb består i dagsläger av tre delar:
Kurs, företagsjobb, föreställning.
En producents uppgift kommer främst vara:
FÖRETAG: Kontakta företag och ordna möten där vi kan åka och sälja in våra produkter. Idérikedom kring hur vi hittar nya kunder och nya ingångar till att sälja våra produkter.
FÖRESTÄLLNINGAR OCH KURS: Marknadsföra vår teater och dess verksamhet. Vara aktiv i våra sociala kanaler och uppdatera om kommande event och händelser.

Vad vi eftersöker är:
Idérikedom och handlingskraftig person som tar initiativ.
En öppen, oblyg person som ej är rädd för att ringa företag i syfte att skapa nya kundkontakter.
Någon som är intresserad av att lära sig förstå vidden av vad impro kan göra för människor.
gärna humorintresserad person då vår inriktning är Improcomedy, Sketch och Stand up).
Kunskap inom PR så som nyhetsbrev (vi använder mailchimp), hemsida (wordpress), socialamedier, ett plus om du kan filmredigering.

Producentens tjänst kommer att vara en timanställning som till en början handlar om ca 15 timmar i veckan med ambitionen att utöka i takt med att vi växer.

Ansök om tjänsten genom att mejla oss och berätta lite om dig själv och varför du tror att du skulle passa för tjänsten.
Senast 15 mars.

info@presensimpro.se