fbpx kickoff-icon conference-icon teambuilding-icon

I väntan på hösten

Ja det är ju fortfarande bara tidigt i augusti men så, vips är hösten där! Vi i Presens har ju en tendens att bli uttråkade på sommaren för vi får mindre scentid, uppdrag och kurser att hålla. 🙂

Så hösten är alltid lite av en glädjetid för oss improvisatörer då vi får träffa alla kursdeltagare. Dels nya men även bekanta ansikten. Vår kursverksamhet i improvisationsteater växer och om du som läser detta går kurs för oss så ska du ha ett stort tack för utan er skulle vi inte ha några kurser. Att ni väljer oss i Presens och talar gott om oss är guld värt så tack!

Hösten är ju också en tid av mycket kick off, teambuilding, konferenser och andra företagsevent som vi ofta anlitas till. Kanske något för din arbetsplats? Vi ser också väldigt mycket fram emot premiären på Café String och vår kära humorklubb Impro Comedy Live! Vårt första datum är den 30 augusti och vi hoppas att vi träffas där. 🙂
Ifall det skulle vara så att alla onsdagar är uppbokade på annat för dig som läser så har vi ett gäng gästspel på både Stockholm Improvisationsteater och Improvisationsstudion i höst.

Ja det var väl allt för denna fredag men vi hör snart igen. Här bjuder vi på ett roligt klipp igen.

Trevlig helg
Erik Broström & My Gudmundsdotter
Presens Impro

Presens Impro är en av de ledande aktörerna inom improvisationsteater i Sverige. Vi går att boka till företaget men också till privata arrangemang såsom möhippor, födelsedagfester m.m.. Läs mer om vad vi kan göra för dig och din arbetsplats på vår företagsida. Förutom att utbilda människor på jobbet så håller vi även kurs för dig som privatperson. Att gå kurs i improvisationsteater är både utvecklande och roligt. Läs mer på vår kurssida. Om du vill se oss uppträda så kan vi rekommendera vår klubb Impro Comedy Live! som huserar i källaren på Café String. Håll koll på våra föreställningar för att se vart vi kör Impro Comedy nästa gång.