fbpx kickoff-icon conference-icon teambuilding-icon

Ny hemsida!

Ja under sommaren så kan det bli lite långtråkigt för oss improvisatörer då våra verksamheter ligger i lite av en dvala. Varken kursverksamheten, företagsuppdragen eller föreställningar går på högvarv. Så vad gör sysslolösa improvisatörer under sådana omständigheter? Åker till stranden? Går på bio? Reser på charter? Nej de bygger om hemsidan! Ok i ärlighetens namn så är det inte vi som byggt särskilt mycket utan vår eviga tacksamhet ligger hos vår ensemblemedlem Mikael Lindahl! Även ett tack till Anders Häggström från ensemblen som bidragit med sin expertis. Ni är bäst helt enkelt!

Så gå in och kolla runt lite hur vi ser ut nu för tiden. Ja du är redan på vår hemsida om du har öppnat den här länken så det är bara att gå “bananas” så att säga. Vi bjuder också på ett litet klipp från tidigare i somras på Café String.

Ha det gött så länge!
Erik Broström & My Gudmundsdotter
Presens Impro

Presens Impro är en av de ledande aktörerna inom improvisationsteater i Sverige. Vi går att boka till företaget men också till privata arrangemang såsom möhippor, födelsedagfester m.m.. Läs mer om vad vi kan göra för dig och din arbetsplats på vår företagsida. Förutom att utbilda människor på jobbet så håller vi även kurs för dig som privatperson. Att gå kurs i improvisationsteater är både utvecklande och roligt. Läs mer på vår kurssida. Om du vill se oss uppträda så kan vi rekommendera vår klubb Impro Comedy Live! som huserar i källaren på Café String. Håll koll på våra föreställningar för att se vart vi kör Impro Comedy nästa gång.