fbpx kickoff-icon conference-icon teambuilding-icon

Summer Comedy Festival – Rabatt!

Nästa vecka, närmare bestämt lördag den 29 juli kl 16.00 kommer vi att göra vårt enda framträdande för denna månad. Det kommer att vara på Summer Comedy Festival, Gröna Lundsteatern!
Vi tror att det kommer bli väldigt skojigt under denna 2-dagarsfestival och självklart blir vi glada om ni kommer och tittar på oss. 🙂
Det är ju ingen hemlighet att vi i Presens gillar att samarbeta med andra humorformat och impro comedy och stand up fungerar utmärkt ihop. Det lärde vi oss när vi, tillsammans med Ami Hallberg Pauli drev klubben Capitol Comedy (men då blandade vi ännu friskare mellan Impro, Stand up, sketch och musik).

Så om ni inte har något planerat på lördag tycker vi att ni ska komma förbi ut på Djurgården för ett gott skratt.

Just nu har festivalen ett erbjudande som gör att ni som vill kan få gå för halva priset! Skriv bara “presumit” i rabattfönstret (discount) vid betalningsuppgifterna (checkout) så reduceras priset till hälften!

Biljetter hittar du HÄR

 

Här kommer ett klipp för den som inte kan vänta!

Presens Impro är en av de ledande aktörerna inom improvisationsteater i Sverige. Vi går att boka till företaget men också till privata arrangemang såsom möhippor, födelsedagfester m.m.. Läs mer om vad vi kan göra för dig och din arbetsplats på vår företagsida. Förutom att utbilda människor på jobbet så håller vi även kurs för dig som privatperson. Att gå kurs i improvisationsteater är både utvecklande och roligt. Läs mer på vår kurssida. Om du vill se oss uppträda så kan vi rekommendera vår klubb Impro Comedy Live! som huserar i källaren på Café String. Håll koll på våra föreställningar för att se vart vi kör Impro Comedy nästa gång.