fbpx kickoff-icon conference-icon teambuilding-icon

Impro Comedy Live!

Ja just nu är det ju uppehåll på denna klubb, men ifall ni missade vårens föreställningar så har ni chans att uppleva lite av stämningen via våra klipp som vi släpper under sommaren (bäst är ju att uppleva impro på plats men i brist på annat).

Under våren prövade vi att blanda humorformerna Stand Up och Impro Comedy. VI har tidigare levererat improvisationsteater på Big Ben innan vi startade denna klubb så vi var rätt så säkra på att det skulle gå bra. Det som har varit roligast med detta “experiment” är att få höra komikerna dela med sig av sina liv d.v.s. stå och prata om ett minne eller lufta en åsikt utan att ha skrivna skämt beredda. Förutom viss, naturlig, nervositet så har alla komikerna levererat. Här är ett klipp med Therese Sandin som pratar om sin relation till “cigg”. Therese har tidigare under våren varit öppningsakt till Johan Glans på hans sverigeturné så hon kom ner i vår källare ordentligt uppvärmd. 🙂

Hoppas ni har kul när ni tittar. 🙂

Vi hörs snart!
Presens

Håll dig uppdaterad med Presens senaste aktiviteter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ut en gång i månaden.

Presens Impro är en av de ledande aktörerna inom improvisationsteater i Sverige. Vi går att boka till företaget men också till privata arrangemang såsom möhippor, födelsedagfester m.m.. Läs mer om vad vi kan göra för dig och din arbetsplats på vår företagsida. Förutom att utbilda människor på jobbet så håller vi även kurs för dig som privatperson. Att gå kurs i improvisationsteater är både utvecklande och roligt. Läs mer på vår kurssida. Om du vill se oss uppträda så kan vi rekommendera vår klubb Impro Comedy Live! som huserar i källaren på Café String. Håll koll på våra föreställningar för att se vart vi kör Impro Comedy nästa gång.