fbpx kickoff-icon conference-icon teambuilding-icon

Varför gå kurs i impro?

Ja ni som redan går kurs vet ju så klart det, men vi är rätt säkra på att det är många av era vänner som ryser vid blotta tanken på improvisationteater.
Vi i Presens gör ju mycket jobb ut mot företag i form av föreläsningar, underhållning och workshops. Syftet med att anlita oss kan variera. Det kan vara för att tighta till arbetsgruppen, teambuilding, kick off, som inspiration på konferensen osv. En sak som nästan alltid sker är de första sekunderna av rädsla och skepsism hos våra “offer”.

Först efter lite försäkran att de inte ska utsättas för något flummigt eller farligt så lossnar det och de slappnar av och har roligt.
För det är ju det bästa med improvisationsteater. Det är inte bara nyttigt. Det är roligt också.

Vi gjorde en liten video för att berätta vad våra egna kursdeltagare tycker. Tänk på en vän som är livrädd för improcomedy och länka vår video vetja. 🙂

Glad sommar på er!

Presens Impro är en av de ledande aktörerna inom improvisationsteater i Sverige. Vi går att boka till företaget men också till privata arrangemang såsom möhippor, födelsedagfester m.m.. Läs mer om vad vi kan göra för dig och din arbetsplats på vår företagsida. Förutom att utbilda människor på jobbet så håller vi även kurs för dig som privatperson. Att gå kurs i improvisationsteater är både utvecklande och roligt. Läs mer på vår kurssida. Om du vill se oss uppträda så kan vi rekommendera vår klubb Impro Comedy Live! som huserar i källaren på Café String. Håll koll på våra föreställningar för att se vart vi kör Impro Comedy nästa gång.